Det finns en hel del olika jackpotspel att välja bland online. De har alla olika teman och de ser ut på olika sätt. Men vilka är egentligen de populäraste varianterna? Här ger vi tips på tre av dem.

Mega Fortune

Mega Fortune är en mycket klassisk jackpotslot från NetEnt. Den största jackpoten som delats ut är på 154 miljoner svenska kronor. Spelet är i form av en slot och den har fem hjul och tre rader. Antalet vinstlinjer är 25 och symbolerna består av olika lyxiga föremål. Här ska spelaren para ihop saker som fina klockor, limousiner, pengar och champagne flaskor. Det finns dessutom en bonussymbol och den vill spelaren verkligen åt. Det är här spelaren har chans att vinna stora vinster, att ta sig ett steg närmare jackpoten och dessutom är det här jackpoten i sig kammas hem. Det finns tre olika jackpotar att ta hem i spelet, rapid, major och mega. Mega är den jackpot som ger spelaren allra högst vinst men det är också den variant som är svårast att få och för den måste spelaren komma till sista nivån på bonushjulet.

Mega Moolah

Mega Moolah är en jackpotslot även det. Sloten kommer från Microgaming och är relativt unik i det att den börjar om på en låg summa direkt efter det att en jackpot har betalats ut. I sloten finns det fyra olika stora jackpotar, mega, major, minor och mini. Major jackpoten startar på 100 000 kronor, minor på 10 000 kronor och mini på 1000 kronor. För att kunna vinna en jackpot i en här sloten krävs det inte speciellt mycket av spelaren. Det gäller bara att denne snurrar på hjulen och jackpoten kan vinnas så fort bonusspelet dyker upp.

I den här sloten är temat djur och både bakgrunden samt de olika symbolerna har djur på sig. Lejonen ger slotens bästa utbetalning men aporna ger free spins. Då och då kan slotens bonusspel dyka upp och det är inte någon speciell kombination av symboler som startar det utan det sker helt automatiskt. Med lite tur dyker spelets bonushjul upp och där finns också de fyra jackpotarna.

Arabian Nights

De allra flesta jackpotspel är slots och så är fallet även med Arabian Nights. Sloten är kanske inte fullt så modern och lyxig som andra men det finns stora vinster. Det var till exempel inte så länge sedan en person vann mer än 70 miljoner kronor i den. I den här sloten är jackpoten progressiv och det betyder att jackpoten växer mer och mer för varje spelare som satsar. För att kunna vinna den åtråvärda jackpoten krävs det dock att spelaren satsar maximalt. Om fem arabiska män dyker upp i sloten kommer jackpoten att gå ut men det går också att vinna stort i spelets bonusspel som startar om spelaren snurrar fram flera magiska lampor, spelets scatter. Även de andra symbolerna i sloten har kopplingar till den orientaiska världen. Här finns till exempel både knivar och turbaner som blandas med guld och härlig musik.